Suomen Huntington-yhdistys ry  
Huntington Förening i Finland rf  

HDYO


Nuorilta nuorille

"HDYO eli Huntington’s Disease Youth Organisation on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon vapaaehtoisjärjestö, joka on perustettu tukemaan erityisesti nuoria, joiden elämään Huntingtonin tauti vaikuttaa.

HDYO on siitä erityinen, että sitä pyörittävät vain nuoret nuoria varten. Oli sitten kyseessä HDYO:n hallitus, joka koostuu Huntington-perheiden nuorista, tai HDYO:n kääntäjistä, jotka kääntävät kaiken HDYO:n tuottaman materiaalin eri maiden kielille, kyse on nuorista ihmisistä, ja nuoret ovat kaiken toiminnan keskiössä. HDYO:lla on myös eri alojen asiantuntijoita ja ammattilaisia, jotka käyvät läpi ja antavat palautetta kaikesta HDYO:n tuottamasta sisällöstä.

HDYO:n tavoitteet ovat yksinkertaisia, mutta haastavia. Pyrimme tarjoamaan tukea maailman nuorille (lapsille, teineille ja nuorille aikuisille), joiden elämään Huntingtonin tauti vaikuttaa. Yritämme lisätä korkealaatuisen tiedon määrää, jota nuorille ja heidän perheilleen on tarjolla Huntingtonin taudista.

Lisäksi HDYO pyrkii parantamaan nuorille tarjottavaa tukea sekä paikallisesti että kansainvälisesti, tekemällä yhteistyötä kansallisten Huntington-yhdistysten kanssa ympäri maailmaa, jotta nuorille olisi paikallisesti saatavilla niin tehokasta ja asiallista tukea kuin mahdollista."

https://fi.hdyo.org/pro/about/28

Mikä on Huntingtonin tauti? Englannin kielinen opas. https://vepimg.b8cdn.com/uploads/vjfnew/2977/content/docs/1615303303what-is-hd-brochure-pdf-pdf1615303303.pdf

HDYO:N esite (englanniksi) https://vepimg.b8cdn.com/uploads/vjfnew/2977/content/docs/1615303307hdyo-brochure-2017-pdf1615303307.pdf

 
 

Ajankohtaista

  Tule mukaan suunnittelemaan Harvinaisten sairauksien päivää 2022

Harvinaiset-verkosto kutsuu meidät harvinaiset mukaan suunn...

  HUNTINGTONIN TAUDIN SAIRASTUMISRISKISSÄ OLEVILLE VERKKOKURSSI 2021

Kenelle: Huntingtonin taudin sairastumisriskissä olevat

...

  Huntington Postin Vieraskynä-palsta

Palstalle saa kirjoittaa vapaasti ja se voi olla keskustelun...

  Jäseneksi

Liittymällä Suomen Huntington-yhdistyksen jäseneksi voit ...
 
Copyright © 2021 Suomen Huntington-yhdistys ry | Webbinen.net