Suomen Huntington-yhdistys ry  
Huntington Förening i Finland rf  

Puolisoiden vertaistapaaminen


Tiistaina 7.12.2021 TEAMSissa klo 18-20

Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia vertaisten kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille Huntingtonin tautiin sairastuneiden nykyisille ja entisille puolisoille.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia info [ät] huntington.fi

Lähetämme osallistumislinkin paluupostina ennen tilaisuutta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 
 

HUNTINGTONIN TAUDIN SAIRASTUMISRISKISSÄ OLEVILLE VERKKOKURSSI 2021


Kenelle: Huntingtonin taudin sairastumisriskissä olevat

Aika: 3.11., 10.11., 17.11., 24.11., 1.12., ja 8.12. klo 17-19

Viimeinen hakupäivä: 6.10.2021
Paikka: Verkossa/Teams
Kurssinro: 3221

Sairastumisriskissä eläminen kuormittaa mieltä ja vaikuttaa elämään monin tavoin. Moni pohtii, mennäkö ennakoivaan geenitestiin vai ei, joku taas pelkää lastensa puolesta tai pohtii mahdollista lasten saamista.

Verkkokurssin tavoitteena on antaa tietoa ja tukea omaan elämäntilanteeseen asiantuntijoiden ja vertaisten avulla. Verkkotapaamisessa pyritään löytämään hyvinvoinnin tueksi omia voimavaroja tukevia ja vahvistavia keinoja ja keskustellaan sairastumisriskin vaikutuksista eri elämänalueisiin. Kurssilla asiantuntijoina ovat perinnöllisyyslääkäri ja psykologi. Lisäksi sama kurssiohjaaja on mukana kaikissa tapaamisissa. Kurssi on maksuton.

Lisätietoa ja kurssille ilmoittautuminen: https://www.parkinson.fi/palvelut/huntingtonin-taudin-sairastumisriskissa-oleville-verkkokurssi?back=1

Lisätietoa muista Parkinsonliiton järjestämistä kursseista ja kursseille hakemisesta tästä linkistä: https://www.parkinson.fi/palvelut/huntingtonin-tauti/kurssit ja vs. kuntoutussuunnittelija Miia Kivipuro ma–to klo 10–14 p. 02 2740 418 tai kurssi [ät] parkinson.fi

 
 
 
Suomen Huntington-yhdistys ry
c/o Suomen Parkinson-liitto ry
Suvillinnantie 2    
PL 905    20101 TURKU

info@huntington.fi
www.huntington.fi

Copyright © 2021 Suomen Huntington-yhdistys ry | Webbinen.net